• welcome to the Nordic Site.

search

select

Press Release

Software AG i top 3 blandt danske it-selskaber

København, 9/24/2012

Software AG Nordic A/S, der er førende inden for Business Process Excellence og med hovedkontor i Darmstadt, Tyskland, ligger med en vækst på 28 % i seneste regnskabsår på trediepladsen i Computerworlds TOP 100 oversigt over Danmarks bedste it-virksomheder.

Computermagasinet Computerworld offentliggør i dag sin årlige oversigt over Danmarks 100 bedste it-virksomheder. Magasinet har med udgangspunkt i de nyeste regnskaber fra over 1100 danske it-virksomheder kigget nærmere de enkelte virksomheders regnskaber og på grundlag heraf lavet en liste over de 100, der klarer sig bedst.

Det er på denne TOP 100-liste over det, Computerworld kalder ”de 100 dygtigste”, at Software AG lander på 3.pladsen. Listen er beregnet ud fra fire nøgletal for hhv. effektivitet, overskudsgrad, afkastningsgrad og omsætningsvækst, hvor virksomhedernes placeres i forhold til hinanden. Summen af hver virksomheds placering udgør selskabets sovereign score, som udgør grundlaget for Computerworlds Top 100-liste.

Computerworld har derefter opdelt tallene i 22 underkategorier som hardware, software osv. Da de fem øverste på TOP 100-listen alle er software virksomheder, har Software AG Nordic A/S naturligt nok også fået en tredieplads her, mens virksomheden i underkategorien Basissoftware er blevet nr. 2 med en score, der er 3,5 gange bedre end nr. 3.

I forbindelse med offentliggørelsen af Computerworld TOP 100 siger Jimmy Sköldberg, administrerende direktør for Software AG Nordic A/S: Jeg er utrolig stolt over, at vi har nået en så høj placering på Top 100 Award ”Sovereign”, der er den højeste katagori i Top 100 samt i kategorien ”Software”. Vores placering på en tredieplads ser jeg som bevis på, at vi klarer os rigtig godt på det danske marked, og at vores løsninger passer ind i tiden. Business Process Excellence får en stadig større betydning for vores kunder og hjælper dem med at nå deres mål for lønsomhed. Det er også tydeligt, at eftersprøgslen stiger efter integration og løsninger til process management med fokus på konkurrencedygtighed og effektivitet.

Om Software AG
Software AG er en global leder indenfor Business Process Excellence med løsninger til Business Process Management (BPM). Over 40 år har virksomheden opbygget en palette af systemapplikationer til udvikling af forretningsprocesser. Blandt produkterne er ARIS (platform til analyser af forretningsprocesser), webMethods (SOA-baserede integrationsplatform), Adabas, CentraSite samt IDS Scheer Consulting.
Nærmere oplysninger om Software AG, herunder foto og multimedia database, findes på www.softwareag.com/press

Følg os på Twitter: http://twitter.com/SoftwareAG_D 

Software AG - Get There Faster
Software AG | Uhlandstraße 12 | 64297 Darmstadt | Germany

Contact:
Software AG Nordic
Camilla Emle
Marketing Director Nordic
none
Tel: +46 8 514 938 37
Camilla.Emle@softwareag.com
http://www.softwareag.com/nordic/
or:
Software AG Nordic
Jimmy Skoldberg
adm. dir. Software AG Nordic A/S
Nordic
Tel: + 43 50 88 00
jimmy.skoldberg@softwareag.com
http://www.softwareag.com/nordic/