• welcome to the Nordic Site.

search

select

Press Release

Software AG trea på listan över Danmarks bästa it-företag

Stockholm, 9/24/2012

Software AG, världsledande inom Business Process Excellence har utsetts till Danmarks tredje bästa it-företag av danska Computerworlds TOP100 översikt av it-verksamheter i Danmark. Listan baseras på en genomgång av över 1100 it-företag som verkar i Danmark.

Computerworld TOP100 lista baseras på fyra nyckeltal: Effektivitet, vinstmarginal, avkastning på kapital och intäktstillväxt. Listan bryts sedan ned i 22 underkategorier som hårdvara, mjukvara, etc. Eftersom de fem översta företagen på TOP100-listan alla är programvaruföretag har Software AG också fått en tredjeplats här, medan bolaget kom tvåa i kategorin Basic Software.

– Jag är otroligt stolt över den framskjutna placeringen och att vi har nått en så hög position i Top 100 Award. Vår tredjeplats ser jag som ett bevis på att vi gör riktigt bra ifrån oss och att våra lösningar ligger rätt i tiden. Business Process Excellence blir allt viktigare för våra kunder i arbetet med att nå högre lönsamhet. Det är också klart att efterfrågan på integration och lösningar för processhantering med fokus på konkurrenskraft och effektivitet ökar starkt just nu, säger Jimmy Sköldberg, vd för Software AG Nordic.

Om Software AG
Software AG er en global leder indenfor Business Process Excellence med løsninger til Business Process Management (BPM). Over 40 år har virksomheden opbygget en palette af systemapplikationer til udvikling af forretningsprocesser. Blandt produkterne er ARIS (platform til analyser af forretningsprocesser), webMethods (SOA-baserede integrationsplatform), Adabas, CentraSite samt IDS Scheer Consulting.
Nærmere oplysninger om Software AG, herunder foto og multimedia database, findes på www.softwareag.com/press

Følg os på Twitter: http://twitter.com/SoftwareAG_D 

Software AG - Get There Faster
Software AG | Uhlandstraße 12 | 64297 Darmstadt | Germany

Contact:
Software AG Nordic
Camilla Emle
Marketing Director Nordic
none
Tel: +46 8 514 938 37
Camilla.Emle@softwareag.com
http://www.softwareag.com/nordic/
or:
Software AG Nordic
Jimmy Skoldberg
adm. dir. Software AG Nordic A/S
Nordic
Tel: + 43 50 88 00
jimmy.skoldberg@softwareag.com
http://www.softwareag.com/nordic/