• welcome to the Nordic Site.

search

select

Press Release

Danske Bank vælger system fra Software AG til at understøtte et af Nordens største lean-programmer

København, Danmark, 3/11/2014

Danske Bank vælger Software AG som et led i et omfattende forandringstiltag for at blive mere effektiv og mindske sine omkostninger. Software AG’s løsning skal hjælpe Danske Bank til at dokumentere, strukturere og analysere forretningsprocesser, for dermed at opnå effektiviseringsmålsætningerne. Danske Bank er ikke alene Danmarks største bank, men er med sine knap 20.000 medarbejdere også en af de ledende aktører på finansmarkedet i Nordeuropa.

”Det er en fornøjelse at kunne præsentere Danske Bank som kunde og at hjælpe banken med at opnå en højere effektivitet. Vi er vældig stolte over vores nyligt lancerede ARIS 9-løsning, der har kraftfulde værktøjer til analyse og samarbejde. ARIS er udviklet sammen med vore kunder, og Danske Bank gør her en investering i fremtiden,” siger Jesper Sørensen, dansk chef i Software AG.

”Vi arbejder hele tiden med at optimere og forenkle vores processer, så vi kan forbedre vores kundeservice. Derfor har vi søsat et af Nordens største lean-programmer. Et værktøj til at kunne dokumentere vores processer, med mulighed for analyse, samarbejde og kommunikation, var et naturligt næste skridt for os.

ARIS er et stærkt brand, og med tanke på den omfattende kundebase i Danmark og det øvrige Norden, som allerede deler information og samarbejder, var ARIS det rette valg for os, siger Peter Wonder, Head of Group Services i Danske Bank.

Software AG er den ledende aktør på markedet for dokumentation af forretningsprocesser og analyse. Værktøjet ARIS anvendes af mere end hundrede af de største virksomheder i Norden, med målet om at blive mere effektive og få større indsigt i forretningen. I juni 2013 blev ARIS 9.0 lanceret, den største ARIS-opdatering nogensinde, hvor funktionen ARIS Connect giver forbedrede muligheder for samarbejde om arbejdsprocesser.

Om Software AG
Software AG har hovedkontor i Tyskland og er noteret på børsen i Frankfurt. Virksomheden er verdens førende inden for Business Process Excellence og har på grundlag af de sidste fyrre års innovationer lanceret Adabas – den første højtydende transaktionsdatabase, ARIS den første platform for forretningsprocesanalyse, webMethods – den første B2B-server og den SOA-baserede integrationsplatform samt udviklet Big Data via Terracottas BigMemory. Software AG tilbyder en række end-to-end-løsninger, som både er billige og nemme at bruge. Vores varemærker ARIS, webMethods Adabas, Natural, CentraSite, Terracotta og IDS Scheer Consulting tilbyder processtrategidesign, integration, kontrol, data management, management af Big Data, procesdrevet SAP-implementering, samt strategisk procesrådgivning. I 2013 havde Software AG en omsætning på 973 milliarder Euro og over 5200 ansatte, som betjente ca. 10.000 virksomheder og offentlige institutioner i 70 lande. Formålet med Software AG's systemer og løsninger er, at kunderne hurtigere skal kunne nå deres forretningsmål. Se mere på www.softwareag.com.

Følg os på Twitter
Software AG Norden: @SoftwareAG_N

Detaljerede presseoplysninger om Software AG inklusive billeder og multimediedatabase er tilgængelige på: www.softwareag.com/press

Discus Communications A/S
David Schou-Elsass
Kommunikationskonsulent
dse@discus-communications.dk
+45 5155 2009

Contact:
Software AG Nordic
Camilla Emlé
Marketingdirektør for Norden,

Nordic
Tel: +46 8 514 938 37
Camilla.Emle@softwareag.com
http://www.softwareag.com/nordic/