PERSBERICHT

NorthgateArinso kiest voor Software AG om dienstverlening aan de klanten nog te verbeteren

Brussel, Belgium, 9/12/2013

NorthgateArinso, één van de belangrijkste spelers in de wereld van human resources, telt een aantal zeer grote klanten die het bedrijf het internationale beheer van hun HR behoeften toevertrouwen. Dit zijn zeer complexe processen met grote variaties van land tot land en van klant tot klant, wat ook de verwerking van zeer hoge datavolumes met zich meebrengt. NorthgateArinso besloot om hiervoor met Software AG in zee te gaan en diens ESB en BPMS oplossing te gebruiken om de integratie van nieuwe klanten te versnellen, alsook de dienstverlening aan de bestaande klanten nog te verbeteren dankzij een verhoogde automatisering van de dataverwerking. Om dit project van bijzonder strategisch belang tot een goed einde te brengen, wordt het uitgevoerd in samenwerking met systeemintegrator Ferrologic (Heverlee).

Steve Vereecke, VP Global Technology en CTO van NorthgateArinso: “Wat de doorslag heeft gegeven in onze keuze is dat Software AG vanaf dag 1 met een partner is binnengestapt, zijnde Ferrologic. De samenwerking heeft snel geleid tot een succesvolle proof of concept die ons heeft overtuigd van de uitgebreide mogelijkheden van het product en de snelheid waarmee we een configuratie kunnen opzetten.”

Eerder dit jaar werd NorthgateArinso als leider gepositioneerd in Gartner’s “2013 Magic Quadrant for Payroll BPO Services”. Ook Software AG is door de analystenbureaus Gartner en Forrester als leider benoemd in 15 marktcategorieën.

Over NorthgateArinso
NorthgateArinso (NGA) is ontstaan door de samensmelting van het Belgische bedrijf ARINSO International en Northgate International Solutions uit Londen in 2007. NGA is marktleider op het gebied van HR-software en -diensten en biedt innovatieve HR-dienstverlening voor bedrijven van alle groottes, inclusief Global Fortune 500-bedrijven, 1 op 2 bedrijven uit de Bel 20 en organisaties uit de publieke sector.
Wij willen wereldwijd marktleider zijn voor het leveren van globale HR-oplossingen en een vertrouwde partner van de HR decision makers. Wij helpen HR-executives om hun HR-service te optimaliseren door middel van slimmere processen en efficiëntere technologieën. NorthgateArinso ondersteunt belangrijke HR-onderdelen zoals administratie, payroll, arbeidsvoorwaarden, recruitment, learning en talent management.
Onze 8.500 werknemers – 250 in België - zijn toegewijd aan HR-excellentie door HR-advies, outsourcing-diensten en HR-technologie. Als één van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd, hebben we vestigingen in 35 landen op vijf continenten en ondersteunen we klanten in meer dan 100 landen. Voor meer informatie: http://www.northgatearinso.be/

About Software AG
Software AG (FRA: SOW) helpt bedrijven bij het sneller realiseren van hun zakelijke doelen. De technologieën van het bedrijf voor Big Data, integratie en bedrijfsprocessen stellen klanten in staat de operationele efficiëntie te vergroten, hun systemen te moderniseren voor betere besluitvorming en de dienstverlening te verbeteren. Software AG bouwt voort op meer dan veertig jaar klantgerichte innovatie, en is leider in vijftien markcategorieën. Aan de basis van het leiderschap liggen kernproducten als Adabas en Natural, ARIS, Terracotta, webMethods alsook Alfabet en Apama. Software AG telt ruim 5.300 medewerkers in zeventig landen. In 2012 bedroeg de omzet 1,05 miljard euro. Voor meer informatie: www.softwareag.com.www.softwareag.com.

Software AG - Get There Faster


Voor beeldmateriaal of meer informatie:

Contact:
Software AG
Liselotte Herbots
Marketing Manager
Avenue Herrmann-Debrouxlaan 54 | B-1160 Brussels
Belgium
Tel: +32 (0) 674 22 00
liselotte.herbots@softwareag.com
http://www.softwareag.com/be/
or:
Software AG
Catherine d’Adesky Louise Biron
Belgium
Tel: +32 (0) 674 22 00
Fax: +32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be
http://www.keycommunications.be/