• welcome to the Nordic Site.

search

select

AcandoInteggration

Välkommen på frukostseminarie där integration och affärsvärde står i fokus

14 maj, 2014, 08:30-10:00 | Acandos kontor, Göteborg
15 maj, 2014, 08:30-10:00 | Acandos kontor, Stockholm

 

Integration blir i allt större utsträckning kritiskt för att er verksamhet skall fungera. Nya applikationer, nya och allt fler affärspartners, molntjänster, nya digitala kanaler och kunder som förväntar sig samma upplevelse oavsett kanal ... Dessutom effektivt, automatiserat, pålitligt och utan begränsningar. M.a.o. integration bör möjliggöra innovation och driva affärsvärde. Hur mappar ni er befintliga lösning mot morgondagens behov, och när utvärderade ni er befintliga lösning senast? Jobbar ni idag med en partner och en leverantör som kan hjälpa er skapa nya möjligheter för affärsutveckling?


Vi skulle nu, tillsammans med vår partner Acando, vilja bjuda in dig till ett frukostseminarie som lägger grunden till en utvärdering runt värdet på er befintliga integrationslösning. Vi tittar på några av de absolut största utmaningarna för de flesta integrationsplattformarna på marknaden, men som samtidigt står för några av de mest affärskritiska framtida behoven; möjligheter att integrera applikationer (a2a), affärspartners (b2b) samt molntjänster med en och samma integrationslösning. Vi kommer även att ta upp hantering av stora informationsflöden (Big Data) samt krav för att bygga och supportera mobila applikationer på ett säkert sätt.


Vi ser fram emot att bjuda er på en riktigt god frukost, diskutera och utvärdera.


Varmt välkommen

James Ek, Säljchef Sverige & Finland, Software AG

Marcus Johansson, Business Unit Manager Integration, Acando AB

Agenda

08:00-08:30

God frukost

samt registrering och gott kaffe

08:30-10:00Välkommen
till vårt frukostseminarie

Presentation: “Business case för integration, med sikte på innovation och affärsvärde”
Marcus Johansson, Business Unit Manager Integration, Acando
James Ek, Säljchef Sverige & Finland, Software AG
Magnus Wettemark, Head of Solution Architects, Software AG Norden
10:00-10:30Kaffe
och något gott för dig som har möjlighet att stanna en stundAcando och Software AG har varit partners i många år och erbjuder tillsammans en komplett integrationslösning med webMethods som nav och med gemensamma projekt i bagaget. 


Läs mer om Acando AB här: www.acando.se


acando  

 Your personal data is protected by Software AG in accordance with our privacy policy. You will be contacted only with your permission. Your personal data will only be processed within the Software AG group and will not be made available to any third parties.Plats 14 maj:
Acandos kontor i Göteborg
S:t Eriksgatan 5, Göteborg
Karta >

Plats 15 maj:
Acandos kontor i Stockholm
Klarabergsviadukten 63, Stockholm
Karta >